Reforma a Can Ricart, Barcelona

Projecte | Centre cívic al districte de Sant Martí | 3.500 m2


El projecte està situat a Can Ricart, un antic conjunt industrial al districte de Sant Martí, Barcelona.

La nau industrial de la torre del rellotge és una de les més emblemàtiques del conjunt i és on s’ha realitzat aquest projecte.

Inicialment la nau estava en desús i en mal estat, però hem aconseguit realitzar un projecte que l’adapta a unes necessitats socials molt exigents avui dia.

La repetició d’un conjunt de pòrtics introduïts dins de la nau acaba reformant un edifici d’aspecte industrial però alhora molt contemporani. L’edifici com si d’una màquina es tractés, s’adapta a la polivalència necessària creant una planta baixa diàfana i unes plantes superiors totalment modulables que permeten adaptar-se al ús de l’edifici.


Programa: Centre cívic al districte de Sant Martí

Superfície: 3.500 m²

Any del projecte: 2014